Meer informatie?
yinyogamaddy@gmail.com

Natuurlijk! Klankconcert

Natuurlijk! Klankconcert

Een klankconcert neemt je mee op een innerlijke reis, die door iedereen anders wordt ervaren.

Wij spelen op prachtige klankschalen, gong, klankbuizen en andere (helende) instrumenten. Naast de weldadige klanken hoor je wijze teksten die in een meditatieve staat gemakkelijk tot inzicht kunnen leiden.  

Het blijkt dat het geluid van een klankschaal ervoor zorgt dat hersengolven – en daarmee het zenuwstelsel – vertraagt. Daardoor kun je in een hele kalme en relaxte meditatieve status raken, waarbij je spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kunt laten. Tegelijkertijd geeft het geluid je immuunsysteem een positieve boost, doordat er meer zuurstof naar de organen gaat. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en de trillingen van de klankschalen beroeren op zachte wijze onze ‘binnenwereld’.

Je ligt ontspannen op een matrasje terwijlde klanken van de klankschalen en andere instrumenten je zullen begeleiden naar een diepe innerlijke rust. Ze brengen je in contact met de stilte in jezelf.

Energie, rust, innerlijke stilte, verdieping en ontspanning zijn de meest voorkomende reacties na een concert dat afgesloten wordt met een kopje thee en wat lekkers.

Het klankconcert wordt verzorgt door Maddy van Dijk en Françoise de Die le Clercq.

Iedereen is welkom, ervaring niet nodig!

Wij adviseren comfortabele kleding te dragen.

Opgeven via de e-mail yinyogamaddy@gmail.com

Datum :           zondag 14 april 11.00 – 12.30 uur

Locatie:           Studio Yin Yoga Maddy, Kruisstraat 59, Hoogeveen

Kosten:           € 22,50 (zodra het bedrag is voldaan is je plekje gereserveerd. Geen restitutie)

Een klankconcert is echt een cadeautje voor jezelf!