Meer informatie?
yinyogamaddy@gmail.com

Recensies

Door diverse omstandigheden kwam ik in korte tijd bij een orthopeed, EDMR Therapeute en oncoloog. Afzonderlijk van elkaar schreven ze alle drie na behandeling yoga en met name yin yoga voor. Ik ben blij dat ik sinds 2016 Maddy en Yin Yoga ken. Klachten zullen misschien nooit helemaal verdwijnen maar mede door yin yoga een groot deel verminderd en goed mee om te gaan. Nooit meer stoppen zeiden de specialisten en zelfs mij huisarts werd enthousiast toen ik het vertelde. Ik hoop nog heel lang naar yin yoga bij Maddy te gaan. Ze geeft altijd fijn les en is een lieve, begripvolle en meedenkende vrouw.

——————————————————————————————————————————————–

Allemaal wonderen of…..

In Alkmaar begon de victorie, daarna Leidens ontzet, enz, enz.
In het Centrum voor Welzijn & Gezondheid te Hoogeveen begon mijn victorie.
In februari 2018 liep ik met een stok rond het huis omdat ik last had van mijn linkerbeen. Via huisdokter en foto,s in het ziekenhuis werd vastgesteld dat de artrose niet beter was geworden. Op een Open Dag van gezondheidscentrum in Hoogeveen kwam ik in gesprek met Maddy.
Na nog geen 10 keer Yin Yoga kan ik inmiddels weer mijn veters strikken, heb ik mijn stok niet meer nodig, kan ik weer veel beter lezen, is mijn stofwisseling verbeterd, voel ik me 10 jaar jonger, enz….

—————————————————————————————————————————————–

Heerlijk ontspannen in een fijne sfeer. Alles klopt.
De Chinese handmassage is ook een aanrader!

————————————————————————————————————————————–

Het yoga/massage weekend met Natuurlijk! was echt een kadootje voor mezelf. De yogalessen waren gevarieerd en zetten je tot nadenken. De lessen werden afgewisseld met wandelingen in de prachtige omgeving.
De geboekte Shiatsu massage was heerlijk, de volgende keer ga ik voor de aroma massage. De locatie in Havelte was ruim en schoon, er waren heerlijke douches, een gezellig grote keuken en een prachtige yogaruimte. Het heerlijke eten werd verzorgd en was volledig aangepast op mijn gluten en zuivelvrije dieet. Echt heel fijn dat dit mogelijk was. Dit weekend is absoluut voor herhaling vatbaar!