Meer informatie?
yinyogamaddy@gmail.com

Het Natuurlijk! Nieuwjaarsconcert in Yin

Het Natuurlijk! Nieuwjaarsconcert in Yin

We starten met een Yin Yoga sessie van ca. 60 minuten.

Yin Yoga is een rustige, ontspannende en meditatieve manier van yoga, vooral gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De yogahoudingen worden vooral zittend en liggend op een passief intensieve manier beoefend, daarbij blijven de spieren ontspannen.

Aansluitend een klankconcert van ca. 30 minuten.

Een klankconcert neemt je mee op een innerlijke reis. Wij spelen op prachtige klankschalen en andere (helende) instrumenten.

Het blijkt dat het geluid van een klankschaal ervoor zorgt dat hersengolven – en daarmee het zenuwstelsel – vertraagt. Daardoor kun je in een hele kalme en relaxte meditatieve status raken, waarbij je spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kunt laten. Tegelijkertijd geeft het geluid je immuunsysteem een positieve boost, doordat er meer zuurstof naar de organen gaat. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en de trillingen van de klankschalen beroeren op zachte wijze onze ‘binnenwereld’.

De Yin Yoga houdingen en de klanken van de klankschalen en andere instrumenten je zullen begeleiden naar een diepe innerlijke rust. Ze brengen je in contact met de stilte in jezelf.

Maddy van Dijk en Françoise de Die le Clercq nemen je mee op reis in deze bijzondere workshop.

We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Je kunt je opgeven via de mail yinyogamaddy@gmail.com

Max. 12 deelnemers per workshop

Datum :          zondag 3 januari 2021 19.00 – 20.45 uur

Locatie:           Studio Yin Yoga Maddy, het Haagje 140, Hoogeveen

Kosten:           € 22,50

Iedereen is welkom, ervaring niet nodig!