Meer informatie?
yinyogamaddy@gmail.com

Hot! nieuws

Yin Yoga i.c.m. infrarood warmtepanelen

Met ingang van 1 oktober 2022 worden er infrarood warmtepanelen gebruikt in mijn studio en deze infrarood warmte zal de effecten van Yin Yoga nog meer vergroten.

Infrarood Warmte helpt ontspannen en stress verminderen, stimuleert de doorbloeding en maakt spieren en bindweefsel soepeler. Het vermindert pijnklachten, stijfheid, helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen en bevordert herstel bij een blessure.

Mensen met reumatische aandoeningen, artrose en fibromyalgie ervaren yin yoga met infraroodwarmte als prettig.

De infraroodpanelen verwarmen ons lichaam en niet de lucht. Dit zorgt ervoor dat er minder luchtcirculatie is. De luchtvochtigheid in de studio blijft hetzelfde en dat maakt de warmte lekker aangenaam en voelt niet het benauwd.

Bij de reguliere Yin Yoga lessen is de temperatuur rond de 21 C°. Er worden ook ‘warme Yin’ lessen gegeven, hierbij is de temperatuur rond de 25 C°.

Warme yin yoga uniek in Hoogeveen en omgeving!

In deze regio is warme Yin Yoga nog redelijk onbekend. Yin Yoga Maddy werkt met infrarood panelen die speciaal voor warme/hot yoga zijn ontworpen. Een unieke kans om kennis te maken met warme Yin Yoga en te ervaren wat deze weldadige warmte kan doen. Zeker straks in de koude wintermaanden kun je wel wat extra warmte gebruiken

De warme Yin Yogalessen zijn tegen hetzelfde tarief als de andere lessen te boeken, dus geen bijbetaling!

Voor mensen met een hoge bloeddruk is het aan te raden om advies te vragen aan de behandelend arts of warme yin yoga voor jou geschikt is.

Wil je starten met yin yoga, het yinnen weer oppakken of meedoen met de warme yin lessen, elke week of gewoon eens af en toe als het jou uitkomt, dan ben je van harte welkom en hoor ik dat graag van je!